BIJEENKOMSTEN VAN JOUW VERENIGING IN STIJL

DE IDEALE PLEK VOOR VERGADERINGEN VAN verenigingen

BIJEENKOMSTEN TOT IN DE puntjes VERZORGD

Ben je op zoek naar een originele zaal voor de bijeenkomst met leden van je vereniging? In ’t Soethuys heten we u graag welkom. We verwelkomen elke vereniging om samen met hun leden te genieten van onze setting en culinaire lekkernijen.

Onze zaal is geschikt voor lezingen, seminaries, vergaderingen, voorstellingen, en andere activiteiten van jouw vereniging. We beschikken zowel over de technische vereisten als de culinaire kwaliteiten om u en uw leden een geslaagde bijeenkomst te garanderen.

Als u op zoek bent naar een locatie voor uw bijeenkomst, reserveer dan snel onze zaal. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen.

Duw op de knop en verstuur een bericht via ons contactformulier.

jE LEDEN VERDIENEN ALLEEN HET BESTE

Voor een vereniging zijn leden en vrijwilligers van onschatbare waarde. Ze verdienen alleen het beste. Dankzij hun inzet en enthousiasme maken ze de wereld beter. Wij willen jullie daarom extra verwennen en laten genieten zodat iedereen met een brede glimlach terugblikt op uw bijeenkomst.

’tSoethuys beschikt over alle praktische zaken en is tegelijk ook een prachtige locatie. Ideaal voor uw bijeenkomst. Wilt u tijdens een uitstapje bij ons een lunch of snack, of zoekt u de ideale tussenstop voor een verfrissing tijdens een fietstocht? Bij ons kan het allemaal.

 • ZAALCAPACITEIT:
  • Onze zaal is geschikt voor feesten tot 55 personen
 • ZAALACCOMODATIE:
  • dansvloer
  • muziekinstallatie
  • presentatiemogelijkheden
  • binnen speelruimte
  • buiten speelruimte
  • terras
  • afgesloten tuin
 • LIGGING: STATIONSSTRAAT 130 – 9950 WAARSCHOOT

Een kort telefoontje zorgt ervoor dat we al je specifieke wensen en verwachtingen goed begrijpen. Bel ons of stuur ons een bericht om alles vrijblijvend te bespreken.

Interesse in de ideale zaal?

Als je op zoek bent naar een ideale locatie voor een ledenfeest of bijeenkomst van je vereniging, dan heeft ’tSoethuys alles wat je nodig hebt om deze dag perfect te maken.

Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte catering, sfeer en decoraties die best bij jouw activiteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte bijeenkomst te plannen!
We bespreken vooraf alle details en mogelijkheden en je kunt onze zaal bezichtigen indien gewenst.

Bel ons of vraag vrijblijvend informatie via ons contactformulier.

Geschikt voor elke vereniging in het Meetjesland

’tSoethuys leent zich ook voor langdurige bijeenkomsten zoals lezingen met sprekers, demovoorstellingen, jubileumvieringen, …

Onze zaal en tuin worden tot in de puntjes verzorgd, van de tafeldekking tot de decoratie. Wij staan steeds open voor jouw eigen input: heb jij voorkeuren voor de bloemen, de tafelschikking of de aankleding van de zaal? Dan houdt ons professionele team daar graag rekening mee.

Enkele sfeerbeelden

De perfecte bijeenkomst

reserveer snel

contacteer ons

Of het nu gaat om een eenmalige bijeenkomst of periodieke bijeenkomsten van uw vereniging, we maken er steeds een prachtige ervaring van.

Wil je graag al uw plannen bespreken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We geven je graag meer uitleg en zelfs een rondleiding op onze unieke locatie.