Op het Menu
Smaakmakers
We werken met dagverse producten en hangen daarom af van de seizoenen en de dagelijkse marktaanvoer. Daarom geen volledige menu’s, maar enkele smaakmakers om u een beeld te geven wat u mag verwachten.
CARPACCIO
Rib-eye / Kruiden / tomaat
Carpaccio van Belgisch wit-blauw, zongedroogde tomaat
GEBAKKEN KABELJOUWHAASJE
Kabeljouw / Aardappel / Groenten
Gebakken kabeljauwhaasje, groene kruiden puree, gegrilde seizoensgroenten en citroen blanke-botersaus
GEROOKTE EEND MET MANGO
Eend / Mango / Groenten
Gerookte eend met mango chutney,
gekarameliseerde appel en wortelcrème
FRAMBOZEN BAVAROIS
Gebak / Noten
Frambozen bavarois met hazelnoot
Desserten
Desserten maken een maaltijd af. We maken in overleg de lekkerste desserts voor uw feest. Hiernaast een greep uit de mogelijkheden.
We verwelkomen je met plezier in onze feestzaal waar we verse huisbereide gerechten serveren samen met een uitgebreide drankkaart.

LUCHTIGE WAFELS
suiker / slagroom / ijs / fruit / …

MOELLEUX MET IJS
als dessertje / als tussendoortje

TAART & GEBAK
suiker / slagroom / ijs / fruit

PANNENKOEKEN
suiker / slagroom / ijs / fruit / …

FRISSE IJSCOUPES
zalige ijsjes voor groot en klein

LEKKERE SNACKS
suiker / slagroom / ijs / fruit
Enkele voorbeelden
Menu’s op maat
Ons menu in beeld
Gerechten etalage
Liefde voor het vak
De passie voor koken vertaald zich in verfijnde gerechten & oogstrelende desserts. Dit alles bespreekbaar & combineerbaar naar uw smaak & voorkeur.
Kortom “ een liefde voor het vak”.