ZE WORDEN ZO SNEL GROOT

DE IDEALE FEESTZAAL VOOR EEN LENTEFEEST OF COMMUNIE

LEnte- of communiefeest op een unieke locatie

Ben je op zoek naar een feestzaal om een communie of lentefeest te vieren? Daar kan je best vroeg bij zijn. Wij beschikken over een leuke comfortabele zaal die voldoende plaats biedt voor familie en vrienden. Daarnaast biedt onze tuin genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Springkastelen zijn mogelijk en zorgen voor een onvergetelijk lente- of communiefeest.

Praktische feestzaal communie- of lentefeest

Een communie feestzaal moet gezellig en ook praktisch zijn. Wij hebben al het nodige in huis om van jouw lentefeest of communie een topper te maken:

 • we voorzien in alle specifieke wensen voor de catering
 • je kunt zowel de binnen- als buitenlocatie inkleden naar keuze
 • onze tuin en speelruimte buiten zal de kleintjes bezig houden en gelukkig maken
 • muziek- en geluidsinstallatie om alle mogelijke audio in te zetten
 • dansgelegenheid, speelgelegenheid en gezellig buitenterras

Als jij op zoek bent naar een locatie om het communiefeest of lentefeest van je kind te vieren met familie en vrienden, reserveer dan snel onze feestzaal. Wij hopen te mogen delen in jullie feestvreugde.

Jouw lentefeest valt nooit in het water

Onze ervaring leert ons dat rekening houden met de mogelijke weersomstandigheden in België essentieel is voor een geslaagd communiefeest. Ook hoopt iedereen op een prachtige zonnige lentedag en ook al is de kans op mooi weer reëel, toch is een occasionele regenbui niet uit te sluiten.

Onze zaal biedt voldoende ruimte voor het geval de buitenspeelruimte te nat wordt. Zo blijft het feest doorgaan en kan je altijd binnen én buiten genieten.

De mooiste locatie en feestzaal voor een communie in het Meetjesland

’tSoethuys beschikt over alle praktische zaken en is tegelijk ook een prachtige locatie en setting om het ideale communie- of lentefeest te beleven.

Onze zaal en tuin worden tot in de puntjes verzorgd, van de tafeldekking tot de decoratie. Wij staan steeds open voor jouw eigen input: heb jij voorkeuren voor de bloemen, de tafelschikking of de aankleding van de zaal? Dan houdt ons professionele team daar graag rekening mee.

 • ZAALCAPACITEIT:
  • Onze zaal is geschikt voor feesten tot 55 personen
 • ZAALACCOMODATIE:
  • dansvloer
  • muziekinstallatie
  • presentatiemogelijkheden
  • binnen speelruimte
  • buiten speelruimte
  • terras
  • afgesloten tuin
 • LIGGING: STATIONSSTRAAT 130 – 9950 WAARSCHOOT

Een kort telefoontje zorgt ervoor dat we al je specifieke wensen en verwachtingen goed begrijpen. Bel ons of stuur ons een bericht om alles vrijblijvend te bespreken.

Interesse in de ideale communie fesstzaal?

Als je op zoek bent naar een ideale locatie voor een lentefeest of communie, dan heeft ’tSoethuys alles wat je nodig hebt om deze dag perfect te maken. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte catering, sfeer en decoraties die best bij jouw en je kind passen. Bovendien is onze locatie perfect voor het maken van prachtige communiefoto’s.

Neem vandaag nog contact met ons op om een onvergetelijk lentefeest of communiefeest te plannen!
We bespreken vooraf alle details en mogelijkheden en je kunt onze zaal bezichtigen.

Bel ons of vraag vrijblijvend informatie via ons contactformulier.

Op zoek naar een feestzaal voor een communie- of lentefeest?

Uw oogappel verdient het ultieme feest. tSoethuys is een de ideale plek om het communiefeest in het Meetjesland te organiseren. Je kiest bij ons niet alleen voor een prachtig binnen- en buitensfeertje, maar ook voor deskundige bediening en uitstekende keuken.

Wij verzorgen het volledige feest tot in de puntjes. We kunnen leuke extraatje voorzien zoals een springkasteel of speelhoek. Geniet van alle lekkernijen uit onze keuken en laat het feest beginnen.

Enkele sfeerbeelden

Een onvergetelijk feest

reserveer snel

contacteer ons

Hoewel je ons ook in geval van ‘last minute’ altijd kunt contacteren, raden we je aan je feest snel te plannen. Tijdens de komende lenteperiode worden veel feesten gepland.

Wil je graag je feestplannen bespreken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We geven je graag meer uitleg en zelfs een rondleiding op onze unieke locatie.