HUWELIJKSFEEST

Jouw grote dag, onze zorg

Trouwfeest op een unieke locatie

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Zoek niet verder! ’tSoethuys is een prachtige locatie aan een gerenoveerde 17de -eeuwse boerderij die alles biedt wat u zich maar kunt wensen en meer.

Onze feestzaal biedt plaats aan maximaal 55 gasten, waardoor wij de perfecte keuze zijn voor elke bruiloft waarbij gezelligheid en sfeer centraal staan. Bovendien zijn al onze technische faciliteiten inbegrepen, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een rondleiding en ontdek zelf waarom ’t Soetshuys de perfecte plek is voor uw grote dag.

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie voor uw huwelijksreceptie of avondfeest? Zoek niet verder. ’tSoethuys beschikt over een prachtige sfeervolle zaal, bij onze gerenoveerde boerderij, in het hartje van het Meetjesland.

Deze exclusieve feestzaal is het perfecte kader voor uw speciale dag, met alle moderne voorzieningen die u nodig hebt om uw huwelijksfeest onvergetelijk te maken. De sfeer in de zaal is uniek, ons terras is een leuke aanvulling. Neem vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag al je noden en geven een exclusieve rondleiding zodat je perfect weet aan wat je je kunt verwachtingen.

 • ZAALCAPACITEIT:
  • Onze zaal is geschikt voor feesten tot 55 personen
 • ZAALACCOMODATIE:
  • dansvloer
  • muziekinstallatie
  • presentatiemogelijkheden
 • LIGGING: STATIONSSTRAAT 130 – 9950 WAARSCHOOT

Interesse in de ideale trouwlocatie?

Als je op zoek bent naar een ideale trouwlocatie, dan heeft ’tSoethuys alles wat je nodig hebt om jouw dag perfect te maken. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte catering, sfeer en decoraties die bij jouw wensen passen. Bovendien is onze locatie perfect voor het maken van prachtige trouwfoto’s.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw droombruiloft te plannen!
Tijdens het bezichtigen van de zaal bespreken we alle details en alle mogelijkheden.

Bel ons of vraag vrijblijvend informatie via ons contactformulier.

Enkele sfeerbeelden

de grote dag

reserveer snel

contacteer ons

Wil je graag alle mogelijkheden voor uw huwelijksfeest in detail bespreken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We geven u graag meer uitleg en zelfs een rondleiding op onze unieke locatie.